SPICUL DE AUR
SPICUL DE AUR

Vodcă clasică cu un gust neobișnuit de blând și aromă pură de vodcă. Este produsă conform rețetei originale din alcool de grâu de înaltă calitate și apă potabilă. Tehnologiile speciale și apa moale fac ca vodca să fie de calitate excepțională și gust impecabil.

Toate produse SPICUL DE AUR
PREMIUM
ZERNOFF ORIGINAL

Zernoff Five Grains - ovăz, orz, orez, grâu și secară

Tehnologii revoluționare de infuzie a extrasului de grâne germinate din ovăz, orz, orez, grâu și secară - Zernoff Five Grains, și un proces unic de filtrare este folosit la crearea gustului pur al vodcii Zernoff Original.

Ruptă dintr-o rază de soare… Originală până la ultima picătură...

Toate produse PREMIUM
Standart
SECARICA

VODCĂ CU TRADIȚII

Produs exclusiv din secară de calitate superioară cu gust deosebit de pesmeți de secară și o aroma fină. Metodă tradițională de producere păstrată de ani de zile combinată perfect cu tehnologiile de ultimă generație.

Unde nu e loc de vorbă

E loc de o Secarică...

Toate produse Standart
petrovskaia
petrovskaia

PRODUS DUPĂ O REȚETĂ VECHE, DIN PRODUSE AGRICOLE 100% NATURALE.

Vodcă autentică, produsă exclusive din ingrediente naturale, fără aditivi. Petrovskaia Vodka trece prin șapte metode de filtrare, iar pentru un gust moale acesta este purificată cu argint.

Fina, pură, moale și plină de pasiune. Adusă parcă dintr-un episod vechi din istorie. Cu aer de noblețe și prospețime.

Toate produse petrovskaia
BĂUTURI AROMATIZATE

LE’TS MAMBO! HAI SĂ DANSĂM!

Dansăm Mambo în patru pași pe patru culori: Verde- Măr, Orange- Tropicana, Roz – Vișină, Maro- Ciocolată.

Alege culoarea perfectă, iar pașii vor veni de la sine. Băutura perfecta pentru crearea celor mai dansante coktailuri.

Toate produse BĂUTURI AROMATIZATE

VODCA ZERNOFF - ISTORIA

In perioada 95-96 un grup de specialisti si-au unit fortele pentru a forma ulterior una din cele mai mari fabrici de producere si imbutiliere a votcii.

Ideea a venit pentru a aduce consumatorului un produs autohton numai din grau - Vodka. Sectorul de productie a inceput cu o mica unitate de imbuteliere, care in 2001 ajuns sa produca cel mai popular brand de vodka- GOSPODAR.

Cresterea numarului vanzarilor a determinat necesitatea de a construi o noua fabrica cu o capacitate mai mare de productie. Astazi uzina produce in jur de 100 t pe zi. 

 

                                                    
 

Noutăti

ZERNOFF FIVE GRAINS

ZERNOFF FIVE GRAINS

Calitatea înaltă a vodcăi este rezultatul utilizării echipamentelor moderne și tehnologiilor inovatoare. Una dintre aceste inovații a fost crearea unei rețete unice din 5 elemente organice - ovăz, orz, orez, grâu și secară, care combină e...
ZERNOFF VODKA PARTICIPĂ LA PROWEIN CHINA 2016

ZERNOFF VODKA PARTICIPĂ LA PROWEIN CHINA 2016

In cadrul expoziției, ProWein China 2016, care este un eveniment unic în domeniul profesional comercial, compania “Zernoff Vodca“ a prezentat cele mai bune branduri premium din portofoliul său: vodca Mendeleev și vodca Petrovsckai...
TROFEUL NOTORIUM- o nouă treaptă, o nouă realizare

TROFEUL NOTORIUM- o nouă treaptă, o nouă realizare

Toate concursurile sunt binevenite. Ele ne fac mai puternici, mai convingători și întăresc spiritul corporativ.   Aducem sincere mulțumiri organizatorilor concursului Notorium, pentru acest început, deloc ușor în aceste vremu...